Dezynfekcja , Dezynsekcja, Deratyzacja
Monitoring owadów pełzających, oraz gryzoni w celu ustalenia stopnia występowania szkodników zdodnie z HACCP w zakładach spozywczych , szpitalach , sklepach , piekarniach , magazynach itp.
Stały, kompleksowy nadzór sanitarny zgodnie z wymogami System Hazard Analysis at Critical Control Points .Instalowanie karmników deratyzacyjnych z umieszczonym wewnątrz rodentycydem i systematyczna ich kontrola (obiekty przetwórstwa spożywczego, mięsnego itp.).
Likwidowanie czynników sprzyjających bytowaniu gryzoni w budynkach i na zewnątrz
Dezynfekcja samochodów wykorzystywanych do przewozu środków spożywczych
Dezynfekcja pomieszczeń po zmarłych
Deodoryzacja / po zabiegach deratyzacji , pomieszczenia po zalegających zwłokach /
Fumigacja (gazowanie pomieszczeń , obiektów i towarów - fosforowodorem )
Profilaktyka i zwalczanie zagrożeń sanitarnych
Doradztwo techniczne – consulting
RATPROOFING (gryzonioszczelność )
PEST CONTROL ( kontrola gryzoni )
INTEGRATED PEST MANAGEMENT ,,IPM’’ (zintegrowane zapobieganie ,zabezpieczenie i zwalczanie ) z pełna dokumentacja techniczną dla wdrażanych systemów
Diagnostyka i identyfikacja infestacji
Dokumentacja sanitarna - opracowana zgodnie z wymogami Inspekcji Sanitarnej oraz Weterynaryjnej
POSIADAMY STOSOWNE UPRAWNIENIA NA WYKONYWANIE WW USŁUG
POSIADAMY UBEZPIECZENIE OC (deliktowe, kontraktowe, ochrony srodowiska )
Naszymi konsultantami w zakresie biologii i zwalczania szkodników są pracownicy naukowi SGGW, Akademii Medycznej, Uniwersytetów oraz Państwowego Zakładu Higieny m.in. prof.dr.hab. Stanisław Ignatowicz ,
mgr inż.Bożena Sawicka, dr Aleksandra Gliniewicz, dr Bożena Wiadrowska
ZAPRASZAMY
Joanna Karkoszka